Direct boek bestellen

Dit boek handelt over extreme stemmingswisselingen liefde werk stigmatisering innerlijk geluk humor vrijheid zelfontplooiing hard werken en nietsdoen.

Direct bestellen Autobiografie ‘Bipolair’

Mijn geheim over leven. Over stigmatisering, stemmingswisselingen, liefde en gezonde zelfspot. Hoe overleefd iedereen binnen het gezinsleven de dominante positie van René zijn bipolaire stoornis? Bestel nu jouw ‘Bipolair’ via bijvoorbeeld een Tikkie, drop je telefoonnummer, naam en adres op het contactformulier hieronder en ik stuur een Tikkie. Betaald? Binnen 3 werkdagen heb je het boek in huis. Als extra service betaal je geen verzendkosten en als je dat wil kun je op het formulier hieronder ook 3 persoonlijke woorden zetten. Ik zorg dan dat jouw boek gesigneerd wordt met mijn vulpen. Al je gegevens worden na verzending boek gewist!

€23,00

 

Mijn boek ‘Bipolair’ heeft mij de ogen geopend voor de magie van efficiënt nietsdoen en is daardoor een regelmatig terugkerend thema in mijn leven. Mede dankzij baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de werking van onze hersenen bij het efficiënt nietsdoen en de kwalitatieve consequenties daarvan op onze manier van leven*, heeft mij doen besluiten mijn autobiografie ‘Bipolair mijn geheim over leven’, te schrijven.

 

Voor mij nu een kans om met weinig inspanning te ontspannen en ook mijn levensavontuur naar een nog hoger niveau te tillen. Het boek kan als een krachtige handleiding gelezen worden ter verwezenlijking van een droom van betrokkenen, patiënten, behandelaars, therapeuten en mindset-coaches en trainers!

 

 

* Bron; Sir Edmund ‘Waarom lummelen van levensbelang is door Wilma de Rek Volkskrant februari 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.